|
Στα πλαίσια της επέκτασης των καθημερινών live εκπομπών των Ναυαγίων, αναζητάμε γυναικείες φωνές, με γνώση ελληνικής μουσικής στο ύφος του σταθμού προκειμένου να αναλάβουν δίωρη εκπομπή (μία με δύο φορές την εβδομάδα). Οι ώρες που τα Ναυάγια επιθυμούν να καλύψουν, είναι τις καθημερινές 18.00 με 20.00 και 20.00 με 22.00, ενώ για τα Σαββατοκύριακα δίωρα 16.00 – 18.00 και 18.00– 20.00.
Όποια επιθυμεί μπορεί να αποστείλει μήνυμα στο
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
με το ονοματεπώνυμο της, ένα τηλέφωνο, ένα mail επικοινωνίας και να γράψει δύο λόγια για τον εαυτό της καθώς και τη μέρα και ώρα που προτιμά για εκπομπή. Επιπρόσθετα, εφόσον υπάρχει υλικό το οποίο μπορεί να επιδειχθεί (είτε μέσω youtube, είτε links για download από server, είτε επισυναπτόμενο), είναι ευπρόσδεκτο.
Ουσιαστικά, ψάχνουμε για άτομα που έχουν πραγματικό μεράκι με την ελληνική μουσική και που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός σταθμού που προσπαθεί να κρατήσει ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα, που ναι μεν είναι ερασιτεχνικός (κάτι που προφανώς σημαίνει ότι όλοι οι συντελεστές παίζουν για την τρέλα τους και για το καλό του σταθμού – δηλαδή όχι μόνο δεν υπάρχει 13ος και 14οςμισθός, δεν υπάρχει ούτε καν μισθός :)) αλλά ακολουθεί πιστά τις δεσμεύσεις προς τους ακροατές του και τις αρχές της λειτουργίας και της φιλοσοφίας του, με επαγγελματική συνέπεια και στάση.
Εκ των συντελστών
Dj Soul
|